Wat is fitafspraak.nl?
Via fitafspraak.nl maak je makkelijk een afspraak voor bijvoorbeeld een healthcheck, PMO of workshop. Je ontvangt van je werkgever de precieze link voor je aanmelding en meer informatie over de inhoud van de afspraak.

Hoe maak ik een afspraak?
Ga naar de link die je van je werkgever gehad hebt. Maak eventueel een keuze voor een specifieke locatie door middel van de drop-down lijst. Volg dan de volgende drie stappen:

  1. selecteer een datum
  2. selecteer een tijdstip
  3. in het volgende scherm vul je je persoonlijke gegevens in en bevestig je je boeking

Zo heb je binnen 5 minuten makkelijk je afspraak gemaakt. Je ontvangt een bevestiging van de gemaakte afspraak op het door jou opgegeven e-mailadres.

Kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?
Je kunt een afspraak tot 5 dagen van te voren zelf annuleren en een nieuwe afspraak maken. De link hiervoor vind je in de bevestigingsmail. Kom je er niet uit of is automatisch annuleren niet meer mogelijk? Neem dan contact op met de klantenservice via 0800-4008888 of service@hollandfit.nl.

Is mijn privacy gewaarborgd?
Door een afspraak te maken via fitafspraak.nl, geef je Holland Fit toestemming om je persoonlijke gegevens (naam, telefoonnummer en e-mail) te verwerken voor het uitvoeren van je afspraak. Holland Fit houdt zich aan de privacywetgeving. Persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden.

Waar kan ik met verdere vragen terecht?
Heb je verder nog vragen over de inhoud van deze site of de afspraak die je gemaakt hebt? Neem contact op met de klantenservice via 0800-4008888 of service@hollandfit.nl.